Wyświetleń: 5192
Franczyza

Restauracji z tradycyjną kuchnią kurdyjską, której chlubą są chlubą  są wypieki z baklawą i pieczywo z własnej piekarni oraz kebab własnej produkcji.

Menu naszych restauracji to blisko sto pozycji.

Tradycyjne dania na ciepło i na zimno, kanapki, dania obiadowe, dania z grilla, sałatki, desery, napoje orzeźwiające, kawa i herbata.

Ofertę uzupełnia zestaw dań wegetariańskich oraz szczególnie atrakcyjne cenowo zestawy. 

Wystrój - nowoczesne wnętrza, wzbogacone o orientalne akcenty. 

 

Wsparcie dla franczyzobiorcy:

 

 * Wszechstronna pomoc opiekuna w prowadzeniu restauracji w oparciu o sprawdzony w sieci własnej model biznesowy

* Kompleksowe szkolenia produktowe, operacyjne i techniczne oraz warsztaty dla kucharzy

* Aktualizowany podręcznik operacyjny

* Projekt wystroju wnętrza restauracji

* Lokalne i ogólnopolskie wsparcie marketingowe

* Współpraca na dogodnych warunkach ze wskazanymi, sprawdzonymi dostawcami produktów i usług 

* Dostęp do nowoczesnych technik i urządzeń wspierających sprzedaż i obsługę klienta (portal zamówień on-line, własna dedykowana aplikacja mobilna i inne)

* Gwarancja wyłączności terytorialnej 

 

Warunki Finansowe:

 

* kwota inwestycji: 150-500 tys. zł (adaptacja i wyposażenie lokalu)

* opłata licencyjna (miesięczna) - 5 % od obrotu

* opłata za przystąpienie do sieci - 70 tys. zł ((szkolenia personelu na wszystkich stanowiskach gratis)

* opłata marketingowa (miesięczna) - 1,5 % od obrotu

 

Warunki lokalizacyne:

 

Idealny lokal na restaurację KEBAB KING musi:

 

* być położony w miejscowości liczącej min. 50 tys. mieszkańców

* mieć znakomitą ekspozycję i widoczność z ulicy 

* posiadać dużą witrynę

* mieć powierzchnię od 80 do 250 m2

* znajdować się w głównym ciągu handlowym z dużym ruchem pieszym 

* mieć przynajmniej dwa wejścia (w tym jedno od zaplecza)